Tuesday, 17 April 2012

Dzayd's lil corner



Kesiankan corner Dzayd hahahaha .. tak ada cabinet elok-elok pun .... pakai peruk jer kat situ ... ni lah 'tadika' Dzayd Harrith hehehe ... bertadika dengan teacher mummy je kat rumah ... kena start homeschooling balik, but kali ni kita start early ... well, dari buku yang I tengah baca sekarang oleh Glenn Doman - Dream dont's cost anything - betul kan .... so rasanya tak salah I start very early age dengan Dzayd.  yang penting usaha dan doa.  InsyaAllah.

Nak tengok respond Dzayd with all these colourful books and toys?
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

"Yummy buku ni mummy......."





"ohhhh ... yang ni lagi yummy, mummy .... tak payah read lah ... kita eat jer ....."

1 comment:

  1. Hai..seronok eh makan buku Dzayd...selalu admire tangan demok dia, haih...bila tengok baby macam ni, mula la rasa nak pregnant lagi...hi hi...

    ReplyDelete