Friday, 13 April 2012

Entry hilang

I tak tau pasal apa entry http://mummydhk.blogspot.com/2012/04/step-by-step-untuk-berubah.html tu hilang .... ohhhhhhhhh geramssss ku ...... maybe tadi I ada edit something dengan pakai Ipad, tengok entry tu kosong, I thought sebab tak keluar kat Ipad, but kalau kat lappy jadi normal, so I just save jer lah.. tengok-tengok habis entry panjang lebar tu hilang ...

Dugaan kan ...

Anyway, I tak tau macam mana nak carik balik entry yang hilang.. so maksudnya kena taip balik lah kan ... adohai .... insyaAllah...................


kalau rajin ....

1 comment:

  1. sabar kak sabar.. entry tu semunyik kot.. konpius gak.. mungkin beza dalam tab ngan lappy tu yg jadi mcm ni.. xpe.. godek2 lagik

    ReplyDelete