Friday, 13 April 2012

Masih ada kegilaan handbags lagi ..

Those yang kenal I personally know that I ni minat, suka, obsessed dengan handbags .. murah ke mahal ... branded or not, memang I suka .... Mr Hubby still tak faham kenapa I suka sangat kumpul handbags..but my collection tinggal sikit jer.. ada yang dah bagi my mom, ada yang I dah jual murah-murah to my adiks angkat.  Saja nak kurangkan so that Mr Hubby tengok handbag I sikit jer so dia tak bising lah if I beli yang baru hahaha bagus tak strategi ku ini

Last 2 weeks, 'kecoh' pasal ada coach sale kat US tu kan.. banyaklah blogs and Fb yang I tau reliable , buat announcement pasal coach exclusive sale ni .. and the price... waaaaaahhh I tell you, memang murah giler.  But ye lah, if beli online ni and masa sale macam ni, no dustbag, no receipt, no paperbag semua lah ... I cuma beli handbag coach saja online, tu pun dengan person or website owner yang I biasa beli or yang can be trusted especially yang ramai followers and ada feedbck yang bagus from the customers.  To know whether genuine seller or not, first : follower yang ramai. second : selalu update website and FB with their new stuff. three : boleh baca feedback and comments from customers yang pernah beli kat seller tu.  If the website or FB tu senyap sunyi jer, better jangan beli, takut tertipu.  So far, alhamdulillah, I jumpa reliable seller.

Anyway this is my new baby ... comel jer, sayang lak nak pakai hahaha


Coach Signature Sateen Brooke (khakis/coral)

Harga sebenar (macam kat tag) is USD298.00, plus minus kira price is RM915.00 macam tu, but masa I beli ni ada coach exclusive sale, harga dia RM499.00 saja ... hehehe murah kan .. haruslah rembat satu.

Tak tahulah sebab apa memang I suka coach ... suka sangat, rasa senang nak bawak gi mana-mana . and coach bags yang I ada, memang I pakai selalu ..

So kalau ada orang nak bagi I hadiah ... bagi Coach jer pun okay .. ku terimaaaaaa dengan hati yang suka suki hehehe

1 comment:

  1. ain anggap beg coach ni leh simpan CD Dzayd bila akak g shoping hehehehehe... mcm ain gak.. sumbat kan aje pampers 'Auf.. mana tahu tgh jalan tetiba dia buat projek baik.. x yah nak ulang alik g parking lot amek pampers

    ReplyDelete