Monday, 30 April 2012

Okay, confirm ... (sticky post)

I dah create this blogspot dah few weeks rasanya but still not sure to teruskan berblogging yang ala-ala tu kat sini or kat supermom0978.com

But a few days ago, I received email from the server company . Penat jugak kalau kena membayar setiap tahun ni and plus minus ada je hal pasal server yang mak sendiri tak reti. But I decided to renew jugak my supermom0978.com domain for a year. Biarlah cerita adik Dzafri kat situ lagi, sampai I tahu how to import from wordpress to blogspot.... or nak kena simpan mana-mana.

Sebenarnya tujuan cerita ceriti supermom0978.com bersambung di sini , I sendiri pun not sure kenapa... maybe nak angin baru .... or maybe new life, new blog? or maybe memang tak ada reason apa pun saja gatal je kan nak pindah sana sini hehehehee

This is not a new blog, cuma kisah di sana , I sambungkan di sini .. tu saja.. and maybe, one day, I akan 'tutup' jugak supermom0978.com for good ya .... 

Anyway, welcome ... again.... to my simple blog.


assalammualaikum,


1 comment:

  1. baya... sayanglah... i follow u becoz of cerita pasal adik dzafri then pasal abg dzai yg comey n u become teacher mami... linklah dua-dua blog kalau boleh... i pegi sana tapi tak leh masuk dah..huhuhuh

    ReplyDelete