Thursday, 12 April 2012

step by step untuk berubah

2 comments:

  1. alhamdulilah kak. xpe pelan2 laa lagipon nak berubah ni kena semangat. ain ni celap celop aje kadang2. entahlah kdg2 marah diri sendiri but degil kan.. insyaAllah akan berusaha ke arah itu.

    pasal harga tu mmg mcm tu kak.. kalu saiz besau mmg harganya akan tambah beberapa hengget.. jadi senang beli tudung dari kedai online yg jual saiz besau2 ajerk..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... saya pon ada keinginan ke arah ini tapi byk sangat dalihnya. Happy tgk org berubah ... x de nak komen apa cumanya pasal harga utk tudung pakaian yg bersize besar tu memang macam tu. Kenapa harganya berbeza ialah kuantiti kain yang di pakai juga berbeza. Cthnya tudung size S & M dgn size L . utk Size S & M kalo semeter setengah kain dapat 2 helai kalo L tu dpt selai jer ... cam tu lah lebih kurang kira²nya. sbb tu diorg selalu jual mahal skit utk yg bersize besar. Macam sy skang ni tgh berjinak² dgn bidang jahitan sebab nak jimat n cut cost utk kegunaan sendiri... ahak...

    ReplyDelete