Monday, 25 June 2012

My big man's birthday

Today is my big man's birthday yang ke 47. Nothing much, tak celebrate pun. Kebetulan pagi tadi , his sister informed yang my MIL kena admitted sebab demam and jangkitan paru-paru. So, agak risau jugak dengan keadaan Mak. She's 83 years old, sama dengan my grandma. Hanya dapat berdoa yang my MIL akan sihat semula, insyaAllah.

Anyway, semalam adalah jugak acara potong cake. Ingat nak surprise Mr Hubby but sebab abang Dzailah rahsia terbongkar hahaha sibuk tanya ayah dia when is your birthday, so ayah tau lah ada something smoking.

Cake as usual order from my good friend selamanya, insyaAllah, Puan Maria dari : Daybab Delectable Treats

Our (actually is my choice hahahha) choice kali ni ialah rainbow cake with cream cheese ... uuhhhhhh I tell you sangatlah lazatnya, lemak berkrim, cake dia sedap, not too sweet... best macam biasa!




Macho tak The Boss I hahahaha ... nilah idola dia for past 25 years .... Mr Bruce Springsteen



Tadaaa..... nice and yummy rainbow cake yang dah tinggal separuh semalam, terus dapat, terus potong

Tahun ni kira meriahlah for Mr Hubby... dapat hadiah and cake from me. Hadiah pulak bukan sikit-sikit yang dia nak.. nak sopping baju kat British India ... waaaa fengsan gegirl kejap last 2 weeks dah pegi beli, sebab personal shopper Mr Hubby kat British India tu call us kata ada sale, tu yang nak pergi... kalau tak ada sale, fengsan 50 kali tau hahaha

aiikkkk mr hubby pun ada 'personal shopper' hehehe .. no lah, but the SA tu memang baik sangat dengan we all.. if you all nak beli baju kat British India, Great Eastern Mall, carik Adam.. dia mesti assist dengan baik punya

Ni apa cerita birthday ngan dak Adam lak ni .... uiihhsssshhh

1 comment:

  1. oo happy besday gak tuk hubby kak baya... semoga panjang umur n murah rezeki...

    ReplyDelete