Thursday, 2 August 2012

'rumah saya'

ambik ko ... banyakkan update hehe sebab dah dapat tau macam mana nak berblogging from ipad plus dah upload application for picture edit, makin senang lah.

jangan boghing (boring) sudah ;)

anyway, ni award winning drawing from Dzai hahahaha ... kat mata mummy jer award winning .... but dia dapat A for this drawing untuk exam dia hari tu.. not bad kan ... tak tau if cikgu dia bagi semua dapat A hihi

sebenarnya I lupa soalan for this , whether nak kena lukis istana ke lukis rumah ... but I think rumah kot , sebab tu yang Dzai lukis ada tangga bagai, nasib dia tak lukis rumah bersepah hehehe

3 comments:

  1. cantiknya lukisan abg dzai ni.. at least dia paham apa yg cikgu nak dia lukis.. great job abg dzai..

    ReplyDelete
  2. Hai kak,
    Sy silent reader akak....seronok bace penulisan akak.....tp blh tak share akakguna app aper utk Bt entry guna iPad...sy tk pandaix lg lah...tq kak....

    ReplyDelete
  3. ain : syukur dia boleh faham, but cikgu pun ada explained kot

    atty : hai atty, akak ada buat entry psl tu, especially for you ;)

    ReplyDelete