Wednesday, 1 August 2012

Dzayd at 8 months

Lama tak cerita pasal mr dzayd.

Nak masuk 8 months dah budak tu... makin bambam , alhamdulillah and makin manjos ... urghhh tensi ... hihi.. tak nak tinggal sekejap, tak nak duduk dalam playpen.. mesti mummy nak kena duduk sebelah dia... yelah Dzayd, mummy tak payah basuh baju, sidai baju, lipat baju, gosok baju, ayah and abang tak payah makan hahaha

Anyway, this boy tengah 'busy'... tengah nak belajar merangkak, duduk dan berdiri sekali gus .... selalu tengok dia sengetkan badan nak duduk hahaha but tak lepas lagi

And semalam dapat rasa ada 2 batang gigi nak tumbuh kat gusi bawah bahagian gigi depan weeeeeeee....

1 comment:

  1. Dzayd sama je kak manja ngan Auf xleh nak berenggang.. naik pening kita nak buat keje umah.. wah dzayd dah ader gg.. auf xde gg lagik ni.. cam mana.. huhu

    ReplyDelete