Tuesday, 26 February 2013

Big boss in da house, yo






Macam orang-orang tua melepak dengan kawan-kawan gayannya.

 Macam dah besar sangat Dzayd ni kan.  Lagi seminggu nak masuk 1tahun 3bulan.

Dengan izinNya, ya Allah, panjangkanlah umur anakku ini.  berilah kesihatan yang baik kepadanya.

*dzafri passed away masa umur kurang 2 hari dari 1 tahun 3 bulan. so me and hubby agak trauma dan paranoid . but apapun, kami redha dengan ketentuan Allah*


 

1 comment:

  1. Assalamualaikum..Semoga mummy sehat2 saje. I still owe you everything that you post before about Dzafri..Pneumonia..D syptom..semualah. Kalo x mmg saye tak tahu. And after 2 years plus, I am back to hospital again cause my second boy umo setahun 7 bulan warded sebab pneumonia jugak..Dulu abang die yang kena on 2010. Umo die 11 bulan time tu. Terima kasih. in a way, you bg bukak hati saye as a mother nak suruh doc xray and semua tu because yg u share dulu. How I I wish, someday..Kite boleh jumpe.Semoga rahmat Allah sentiasa bersama you and family...

    ReplyDelete