Tuesday, 5 March 2013

malas phase

I dalam fasa kemalasan yang teramat sangat.

and frankly no mood dalam mengajar Dzai. bukan sebab dia tak nak or aggresif ke - NO. sebab mak dia malas nak ajar.

boleh gitu?

mr hubby banyak kali suruh contact Dzai's ST untuk sambung balik his therapy at home, but nak call, nak set schedule pun malas.

mungkin keadaan ni normal atapun mungkin tidak for a mother , like me, yang ada anak learning difficulties macam Dzai sepatutnya lagi bertambah semangat dan tekun nak ajar anak kan .. but dont know why, tiba-tiba sampai satu masa ni , rasa kurang bersemangat dan malas.

banyak betul perkataan malas dalam post ni.

so tu saja. sebab malas nak taip.

No comments:

Post a Comment